jueves, 31 de julio de 2014

Madeleine McCann - l'opinió i actualitzacions


Madeleine McCann - l'opinió i actualitzacions

La policia busca un delinqüent sexual en el cas de la petita Madeleine, però, les recerques segueixen sent trets cecs que disparen a tot arreu i cada dia una nova història sobre Madeleine, per descomptat, que aquesta noia innocent no va ser segrestat, va ser assassinat per accident, i el cos va ser amagat allà a Portugal sembla.

Cada dia després de la desaparició de la nena, aixeca't comentaris segrest amb aparicions d'arreu del món; l'abús sexual; grup de la pedofília, i ha sorgit des de la desaparició molts d'aquests temes, i tot això sense una solució concreta i creïble, és a dir, res definit. 's més recent qüestiona 04:00 sospitosos detinguts pel Departament de la Policia Scotchland Yard, ja que s'han anat incorporant investigació del cas va tenir nombroses versions d'aquesta desaparició, però res concrete.It és com que realment no volen saber qui va matar Madeleine McCann, perquè poden sorgir un dels gran escàndol., Tots sabem que a Portugal hi va haver alguns atacs contra nenes i un d'aquests casos és d'uns 5 nenes al sud de Portugal, on els innocents Madeleine havia desaparegut
Les agressions es van produir entre 2004 i 2006, segons Scotland Yard.


La policia que investiga la desaparició de la nena britànica Madeleine McCann a Portugal el 2007 va anunciar una vegada més la recerca d'un delinqüent sexual que va atacar a cinc nenes que entren en els seus apartaments durant les vacances.
Les cases es troben a la regió de l'Algarve de Portugal, al sud, on va desaparèixer Madeleine McCann, i ells estaven ocupats majoritàriament per famílies britàniques, va dir Scotland Yard.

Entre 2004 i 2006 l'home va agredir sexualment a cinc nenes de 7-10 anys d'edat, quan estaven al llit. "Aquests són delictes greus i ningú va ser acusat per ells. Ells necessiten (...) si aquests crims estan relacionats amb la desaparició de Madeleine", va dir el policia Andy Redwood, que encapçala la investigació. Aquest tipus de delicte que passa a tot arreu del món., I vostè té només per veure les notícies que es carreguen als casos de segrest, delictes sexuals i la venda d'òrgans. Vegeu aquest enllaç:

http://oglobo.globo.com/sociedade/governo-britanico-vai-apurar-denuncia-de-pedofilia-no-parlamento-13172105


Mira, per descomptat, que no té res a veure amb el que va passar amb Madeleine McCann, perquè aquesta noia va ser víctima d'error d'altes dosis d'un medicament, i l'agressió física i participar ocultar el cos del cadàver i va planificar la seva desaparició com una "segrest 'em va escriure cartes abans que succeís i els meus somnis premonitoris m'havia mostrat la major part de que les coses i fins ara és correcte, diu Jucelino.

Aquesta nena va ser víctima dues vegades: primer a tot l'agressió soferta el 2007 i la segona per la falta d'una investigació més tècnic i qualsevol cosa només deductiu.

Els pares de la nena, els McCann, van portar a terme una campanya, on el seu pare dirigeix ​​tot i la mare de la nena sempre posa el cap cap avall, fins i tot ells havien creat un lloc web per recaptar fons i el procés financer recentment un expolicia portuguesa, però, el gran interès d'ells, amb tot respecte, que era saber quants llibres s'han venut per l'empresa editora que va donar suport a l'edició d'aquest autor i sol · licitar al Tribunal de Justícia de Portugal, la quantitat d'1, 2 milions d'euros. En lloc de demanar el "dret de resposta" pel dany causat per la suposada difamació, directament, com diuen en els mitjans de comunicació d'arreu del món, i sempre l'alimentació d'una tesi inexistent; Ara, si fos de Brasil, aquesta parella podria ser demandat per abandonar el nen no pot .. (Madeleine McCann)

   En el meu punt de vista, i l'ús dels meus drets de lliure expressió, els McCann, va ser protegit per una els interessos britànics en aquest sistema que no hi havia cap moment els investigat, és el que sembla, per tant, a rebre la visita de l'ambaixador britànic a Portugal quan eren menors de possible investigació policial. I a més d'això, gairebé sis anys per trobar Madeleine, ja que creuen que ha estat segrestada i segueix viu ..

Sense voler aquí sotmetre'ls o acusar-fins ara sembla que com més es trigui, millor pot haver per a ells, perquè les donacions i la campanya en favor de la família (pel que sembla víctimes d'algunes circumstàncies) - i no la víctima innocent Madeleine McCann - han guanyat força en els últims anys amb el suport de les autoritats i algunes empreses de mitjans a Anglaterra.
Però ara vaig a dir per avançat aquí, algun dia i d'alguna manera, aquest "engany segrest" serà desmantellat, òbviament, i que serà un dels majors escàndols que s'hagin vist al món.

Estic segur que els criminals seran capturats i arrestats algun dia; i no t'espantis quan els veritables noms dels assassinats vénen: "la sorpresa serà duplicat."
El secret es va a desdoblar!
(Hi ha molts altres documents que no puc exposar aquí)


Professor Jucelino Nobrega da Luz
http://www.jucelino.daluz.nom.br/

No hay comentarios.:

Publicar un comentario