viernes, 19 de junio de 2020

Сибір буде на 12 градусів теплішим у цьому році 2020 року, говорить Жучеліно Луз

Сибір буде на 12 градусів теплішим у цьому році 2020 року, говорить Жучеліно Луз

Агуас де Ліндоя, 30 квітня 2020 року



Jucelino Luz попереджає про зміни клімату, у травні поверхня температури в деяких районах Сибіру піднялася до 10,5 ° C вище середньої. За словами Жучеліно Луза, активіста, еколога та духовного радника, він попереджає про таку можливість роками, такі аномальні температури, ймовірно, реєструються в Сибіру лише раз на 100 000 років без впливу людської руки та глобального потепління.
Для Жучеліно Луза зміна клімату є "сигналом, без сумніву, тривожним", хоча експерт підкреслює, що не тільки місяць травня буде "надзвичайно жарким у Сибіру". "Вся зима та весна матимуть неодноразові періоди поверхневої температури вище середньої", - зазначає він, додаючи, що "хоча планета прогрівається в цілому, це не відбудеться рівномірно". «Західний Сибір виділяється як регіон, який демонструє тенденцію до потепління з більшими коливаннями температури. Певною мірою великі температурні аномалії не є несподіваними », - пояснює він. Однак, що є "незвичним" - це довгий період, протягом якого були зареєстровані ці надзвичайно високі температури. І ви можете піднятися і досягти загальної кількості на 12 градусів вище середньої норми.
«Ця зима буде найтеплішою в Сибіру, ​​оскільки рекорди почалися 130 років тому. Середні температури будуть до восьми градусів вище », ніж у цей час року, - каже Юселіно Луз, наскільки він стурбований
Жучеліно Луз підрахував, що 2020 рік може бути найгарячішим роком рекорду, багато в чому завдяки тепловій хвилі, яка проходила в Сибіру протягом останніх кількох місяців, хоча вони підкреслюють, що цього року були значне падіння світових викидів вуглекислого газу протягом періоду стримування через пандемію "19".
За словами Жучеліно Луза, температура в полярних регіонах швидко зростає, оскільки морські течії переносять тепло до полюсів, а шари льоду та снігу закінчуються таненням. Він попереджає про проблему краху, яка, за їхніми словами, може бути частково причиною масового розливу палива в Арктиці, що призвело до того, що президент Росії Володимир Путін оголосив надзвичайний стан у місті Норильськ. Крім того, вони зазначають, що підвищення температури може бути безпосередньо пов’язане з пожежами, що розрушили регіон, та чумою молі, яка роз’їдає дерева.
І з великим викидом вуглекислого газу в атмосферу та вирубкою лісів, яка щороку зростає, що призводить до потепління Світового океану та небезпеки для життя людського роду. Нам потрібно змінити спосіб життя і зменшити знищення хоча б на 60%, якщо ми не зможемо зробити кращого, підсумовує Юселіно Луз

Маріо Ронко Фільо - журналіст








Colabore  com nosso  trabalho/  Be a sponsor  of  our  work/ 私たちの仕事と協力する: :

No hay comentarios.:

Publicar un comentario