miércoles, 4 de junio de 2014

Terremoto y tsunami del 26 de diciembre de 2004, está completando diez años

Terremoto y tsunami del 26 de diciembre de 2004, está completando diez años

El primer aviso (carta con la revelación ) fue enviada por la Ciudad de Bueno Brandão - MG ( la historia real).

Con el fin de entender la advertencia emitida por Jucelino Luz, para tratar de minimizar los problemas que causan el terremoto en Aceh , tenemos que volver a la época en al menos 10 años en el pasado . En 1994 Jucelino Luz creado una revista llamada "Campo Místico ", que contó con el apoyo y el aliento de Luiz Lodi y dos jóvenes que trabajaron duro y sin los resultados financieros merecidos , pero el Diario tenido el apoyo de la Ciudad de Bueno Brandão - MG Tribunal de las publicaciones de Justicia de las notificaciones de Bueno Brandão - MG , y todo el apoyo de las empresas locales . y sobre todo, que dos jóvenes : Alexandre da Silva , José de Morais Marcilio Lucas y la ayuda en la difusión ( divulgación ) José Silverio de Oliveira, todos los residentes de la Ciudad - Bueno Brandão - MG ; Esta revista estaba dando a todos los lugares , incluso en el extranjero , y una de esas copias enviadas al exterior , tuvo contacto con Johanna Nainggalan ( una maravillosa persona y su familia , también) , residente de Medan - Indonesia - Samat y aquellos contactos que nos envió un foto de toda su familia, cuyo objeto fue la última publicación de la revista "Campo Místico " el 30 de diciembre de 1996; donde hicimos una gran declaración al terremoto que podría suceder en Indonesia ( Diario de impresión expuesto a continuación) , que nos mantuvimos en contacto hasta el final de 2004 . Entonces habíamos perdido los contactos con ella y su familia.
Jucelino había inscrito en el Registro Notarial de la ciudad de Bueno Brandão - MG , Para los que quieren retirar un certificado de la última publicación de la "Revista de " Campo Místico , que significa " campo de Mystic - en la traducción Inglés " de 30 de diciembre , 1996 "

. Al explicar sobre el Terremoto

El terremoto y el tsunami del Océano Índico de 2004 fue un terremoto submarino que ocurrió a las 00:58:53 UTC del 26 de diciembre de 2004, con epicentro frente a la costa oeste de Sumatra, Indonesia. El terremoto es conocido por la comunidad científica como el de Sumatra - Andamán . El tsunami resultante es llamado por varios nombres , entre ellos el tsunami del Océano Índico en 2004 , el tsunami del sur de Asia y el tsunami en Indonesia. Antes de este terremoto Jucelino envió varias cartas a los funcionarios en todos los lugares a continuación y se han enviado copias de algunas cartas y sus respuestas.
El terremoto fue causado por la subducción y desencadenó una serie de devastadores a lo largo de las costas de la mayoría de los continentes que bordean el tsunami del Océano Índico , matando a más de 230.000 personas en catorce países diferentes , e inundando las comunidades costeras con olas de hasta 30 metros de altura. 3 fue uno de los peores desastres naturales de la historia. Número de víctimas en Indonesia fue el golpe más duro , seguido por Sri Lanka , India y Tailandia.
Con una magnitud de entre 9,1 y 9,3 , fue el tercer mayor terremoto jamás registrado en un sismógrafo . Este terremoto tuvo la más larga duración de la insuficiencia ya se observó entre 8,3 y 10 minutos. Esto causó que el planeta entero para que vibre en un centímetro4 y provocó otros terremotos en lugares remotos del epicentro , como Alaska, Estados Unidos. Seuhipocenter fue de aproximadamente 30 km de profundidad y el epicentro fue entre Simeulue y Sumatra.
La situación de muchas personas afectadas y los países de todo el mundo ha provocado una respuesta humanitaria. En total, la comunidad mundial donó más de 14 mil millones de dólares en ayuda humanitaria.
Jucelino Luz en contacto con la Embajada de Indonesia y envió una carta de advertencia acerca de la posible de ese terremoto que podría suceder en Indonesia y recibió la respuesta a continuación ( copia de la carta ) El terremoto ocurrido el 26 de diciembre de 2004, a eso de las ocho de la mañana en la región local al epicentro, en el océano al oeste de la isla de Sumatra en coordenadas 3.298 ° N ( latitud) y 95.779 ° W ( longitud) . El sismo se estimó primera magnitud sísmica de 8,9 en la escala de Richter , posteriormente elevado a 9,0 , el más poderoso terremoto registrado desde 1960 y uno de los cinco primeros en los últimos cien años. El terremoto seguido de un tsunami de unos diez metros de altura que devastó las áreas costeras (ver la animación de abajo ) . El tsunami cruzó el Océano Índico y causó destrucción en las zonas costeras del este de África , en particular Tanzania , Somalia y Kenia.
El terremoto fue causado por la ruptura de la zona de subducción , donde la placa tectónica de la India se sumerge bajo la placa de Birmania. El área de descanso se estima en alrededor de 1200 km de longitud y el desplazamiento relativo de las placas a unos 15 m . Este cambio puede parecer poco, pero en condiciones normales de las placas oceánicas se mueven con una velocidad del orden de un milímetro por año . La energía liberada provocó el terremoto de alta magnitud , mientras que el desplazamiento del fondo del océano, o las placas tectónicas o sedimentos removilizado por el terremoto , el tsunami y dio lugar al cambio en la rotación de la Tierra.
El número de víctimas , que fue de aproximadamente 150 000 , aumentó a 220 000 , cuando el gobierno de Indonesia suspendió la búsqueda de 70 000 desaparecidos y se incluye en la cifra de muertos en el desastre.
 El terremoto del 26 de diciembre cambió de 2,5 cm de la posición del Polo Norte. Este movimiento sugiere una tendencia sísmica ya observada en los terremotos anteriores. El terremoto también afectó a la forma de la Tierra. La forma de la Tierra ( aplanada en los polos y de mayor diámetro en el ecuador ) , osciló una parte en 10 millones, lo que la ronda de la Tierra. Sin embargo , todos los cambios son demasiado pequeños para ser notado sin instrumentos .
El terremoto también se redujo la duración del día en 6,8 microsegundos , lo que parece que la Tierra gira un poco más rápido que antes .
Cuando se producen cambios en la posición de las masas sobre la tierra, como sucede un terremoto , deberán ser compensados ​​por variaciones en la velocidad de rotación del planeta . Esto es lo que se conoce en física por la conservación del momento angular. Aunque la oscilación del eje de la Tierra era muy pequeño - por debajo de tres microsegundos - el planeta ha sufrido tal efecto , gracias a un más de tres minutos de tiempo de vibración continua en la zona del epicentro. Dado que la Tierra no es perfectamente esférica, sino un elipsoide achatado en los polos, las diferentes posiciones del planeta desde el Sol y la Luna , así como los movimientos de masas , dando lugar a tal medida. En Brasil radar mostró un crecimiento de los mares y de radar de alerta posible tsunami fue provocado . Fecha de 5 de enero de 2005, Jucelino Luz fue invitado por el ex embajador de Indonesia para una reunión en la Embajada, a la que asistieron diversas autoridades y habló mucho sobre algunos acontecimientos futuros y después de algún tiempo la familia Embajador contactó Jucelino Luz , también.
Lo que decimos aquí , nuestros profundos sentimientos de las víctimas y sus familias.

Los países afectados :
Los países más afectados fueron:
• isla indonesia de Sumatra, estado Banda Aceh.
• Sri Lanka , con miles de muertos y miles de damnificados ; por lo tanto, se declaró el estado de emergencia nacional .
• India , costa de Coromandel , en particular los estados de Tamil Nadu , Andhra Pradesh y las islas Andaman y Nicobar , donde algunas islas estaban completamente sumergidas .
• Tailandia, especialmente los centros turísticos de Phuket y las islas Phi Phi .
• Malasia.
• Maldivas, donde dos terceras partes de la capital, Malé, fueron  inundadas por el tsunami.

http://www.jucelinodaluz.com.br/tsunami_asia.htm

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Terratrèmol i tsunami del 26 de desembre de 2004, està completant deu anys

El primer avís ( carta amb la revelació ) va ser enviada per la Ciutat de Bé Brandão - MG ( la història real ) .

Per tal d'entendre l'advertència emesa per Jucelino Llum, per intentar minimitzar els problemes que causen el terratrèmol a Aceh , hem de tornar a l'època en almenys 10 anys en el passat . El 1994 Jucelino Llum creat una revista anomenada "Camp Místic " , que va comptar amb el suport i l'alè de Luiz Lodi i dos joves que van treballar dur i sense els resultats financers merescuts , però el Diari tingut el suport de la Ciutat de Bé Brandão - MG Tribunal de les publicacions de Justícia de les notificacions de Bé Brandão - MG , i tot el suport de les empreses locals . i sobretot, que dos joves : Alexandre da Silva , José de Morais Marcilio Lucas i l'ajuda en la difusió ( divulgació ) José Silverio d'Oliveira , tots els residents de la Ciutat - Bé Brandão - MG ; Aquesta revista estava donant a tots els llocs , fins i tot a l'estranger, i una d'aquestes còpies enviades a l'exterior , va tenir contacte amb Johanna Nainggalan ( una meravellosa persona i la seva família , també) , resident de Medan - Indonèsia - Samat i aquells contactes que ens va enviar un foto de tota la seva família , l'objecte va ser l'última publicació de la revista "Camp Místic " el 30 desembre 1996 ; on vam fer una gran declaració al terratrèmol que podria succeir a Indonèsia (Diari d'impressió exposat a continuació ) , que ens vam mantenir en contacte fins al final de 2004 . Llavors havíem perdut els contactes amb ella i la seva família .
Jucelino havia inscrit en el Registre Notarial de la ciutat de Bé Brandão - MG , Pels que volen retirar un certificat de l'última publicació de la "Revista de " Camp Místic , que significa " camp de Mystic - en la traducció anglès " de 30 de desembre , 1996 "

. En explicar sobre el Terratrèmol

El terratrèmol i el tsunami de l'Oceà Índic de 2004 va ser un terratrèmol submarí que va ocórrer a les 00:58:53 UTC del 26 de desembre de 2004, amb epicentre davant de la costa oest de Sumatra , Indonèsia . El terratrèmol és conegut per la comunitat científica com el de Sumatra - Andaman . El tsunami resultant és cridat per diversos noms , entre ells el tsunami de l' Oceà Índic el 2004, el tsunami del sud d'Àsia i el tsunami a Indonèsia . Abans d'aquest terratrèmol Jucelino va enviar diverses cartes als funcionaris a tot arreu a continuació i s'han enviat còpies d'algunes cartes i les seves respostes .
El terratrèmol va ser causat per la subducció i va desencadenar una sèrie de devastadors al llarg de les costes de la majoria dels continents que voregen el tsunami de l' Oceà Índic , matant a més de 230.000 persones en catorze països diferents , i inundant les comunitats costaneres amb onades de fins a 30 metres d'altura . 3 va ser un dels pitjors desastres naturals de la història . Nombre de víctimes a Indonèsia va ser el cop més dur , seguit per Sri Lanka , Índia i Tailàndia .
Amb una magnitud d'entre 9,1 i 9,3 , va ser el tercer major terratrèmol mai registrat en un sismògraf . Aquest terratrèmol va tenir la més llarga durada de la insuficiència ja es va observar entre 8,3 i 10 minuts . Això va causar que el planeta sencer perquè vibri en un centímetro4 i va provocar altres terratrèmols en llocs remots de l'epicentre , com Alaska , Estats Units. Seuhipocenter va ser d'aproximadament 30 km de profunditat i l'epicentre va ser entre Simeulue i Sumatra .
La situació de moltes persones afectades i els països de tot el món ha provocat una resposta humanitària . En total , la comunitat mundial donar més de 14 mil milions de dòlars en ajuda humanitària .
Jucelino Llum en contacte amb l'Ambaixada d'Indonèsia i va enviar una carta d'advertència sobre la possible d'aquest terratrèmol que podria succeir a Indonèsia i va rebre la resposta a continuació ( còpia de la carta ) El terratrèmol ocorregut el 26 de desembre de 2004, a això de les vuit del matí a la regió local a l'epicentre , en l'oceà a l'oest de l'illa de Sumatra en coordenades 3.298 ° N ( latitud ) i 95.779 ° W ( longitud) . El sisme es va estimar primera magnitud sísmica de 8,9 en l'escala de Richter , posteriorment elevat a 9,0 , el més poderós terratrèmol registrat des de 1960 i un dels cinc primers en els últims cent anys . El terratrèmol seguit d'un tsunami d'uns deu metres d'altura que va devastar les àrees costaneres ( veure l'animació de sota ) . El tsunami va creuar l'Oceà Índic i va causar destrucció a les zones costaneres de l'est d'Àfrica , en particular Tanzània , Somàlia i Kenya .
El terratrèmol va ser causat per la ruptura de la zona de subducció , on la placa tectònica de l'Índia es submergeix sota la placa de Birmània . L'àrea de descans s'estima en al voltant de 1200 km de longitud i el desplaçament relatiu de les plaques a uns 15 m. Aquest canvi pot semblar poc , però en condicions normals de les plaques oceàniques es mouen amb una velocitat de l'ordre d'un mil · límetre per any . L'energia alliberada va provocar el terratrèmol d'alta magnitud , mentre que el desplaçament del fons de l'oceà , o les plaques tectòniques o sediments removilizado pel terratrèmol , el tsunami i va donar lloc al canvi en la rotació de la Terra .
El nombre de víctimes , que va ser d'aproximadament 150 000 , augmentar a 220 000 , quan el govern d'Indonèsia va suspendre la recerca de 70 000 desapareguts i s'inclou en la xifra de morts en el desastre .
 El terratrèmol del 26 de desembre va canviar de 2,5 cm de la posició del Pol Nord. Aquest moviment suggereix una tendència sísmica ja observada en els terratrèmols anteriors . El terratrèmol també va afectar la forma de la Terra . La forma de la Terra ( aplanada als pols i de major diàmetre a l'equador ) , va oscil · lar una part en 10 milions , el que la ronda de la Terra . No obstant això , tots els canvis són massa petits per ser notat sense instruments.
El terratrèmol també es va reduir la durada del dia en 6,8 microsegons , el que sembla que la Terra gira una mica més ràpid que abans .
Quan es produeixen canvis en la posició de les masses sobre la terra , com succeeix un terratrèmol , hauran de ser compensats per variacions en la velocitat de rotació del planeta . Això és el que es coneix en física per la conservació del moment angular . Tot i que la oscil · lació de l'eix de la Terra era molt petit - per sota de tres microsegons - el planeta ha patit aquest efecte , gràcies a un més de tres minuts de temps de vibració contínua a la zona de l'epicentre . Atès que la Terra no és perfectament esfèrica , sinó un el · lipsoide aplatat en els pols , les diferents posicions del planeta des del Sol i la Lluna , així com els moviments de masses , donant lloc a aquesta mesura . Al Brasil radar va mostrar un creixement dels mars i de radar d'alerta possible tsunami va ser provocat . Data de 5 de gener de 2005, Jucelino Llum va ser convidat per l'ex ambaixador d'Indonèsia per a una reunió a l'Ambaixada , a la qual van assistir diverses autoritats i va parlar molt sobre alguns esdeveniments futurs i després d'algun temps la família Ambaixador contactar Jucelino Llum, també .
El que diem aquí , els nostres profunds sentiments de les víctimes i les seves famílies .

Els països afectats :
Els països més afectats van ser :
• illa indonèsia de Sumatra , estat Banda Aceh .
• Sri Lanka , amb milers de morts i milers de damnificats ; per tant , es va declarar l'estat d'emergència nacional .
• Índia , costa de Coromandel , en particular els estats de Tamil Nadu , Andhra Pradesh i les illes Andaman i Nicobar , on algunes illes estaven completament submergides .
• Tailàndia , especialment els centres turístics de Phuket i les illes Phi Phi .
• Malàisia .
• Maldives , on dues terceres parts de la capital , Malé , van ser inundades pel tsunami .

• Bangladesh .










http://www.jucelinodaluz.com.br/tsunami_asia.htm


No hay comentarios.:

Publicar un comentario